Present till kollega – Tips på 135 presenter som glädjer kollega

Är du på jakt efter en present till din kollega?

Att köpa present till kollega är kanske inte alltid så lätt.

Vi vet hur svårt det kan vara och därför har vi bestämt oss för att sammanställa en lista över dem bästa presenttips till kollega.

Våra tips på presenter till kollega är väldigt varierande och chansen är därför stor att du kommer hitta åtminstone ett par presenter som passar din kollega väl.

Våra presenttips är perfekta vid födelsedagar, julafton, jubileumsgåva, belöning för bra prestationer eller som avskedspresent till kollegan som slutar.

En bra present till kollega kan vara en klocka, en bra bok, blommor, en köksmaskin eller kanske en upplevelsepresent. Men det slutar inte där!

Tips till present till kollega

Categories

Märkesklocka

En tuff klocka är klassisk avskedspresent till kollegan som slutar. Klockor finns i alla prisklasser, och en snygg klocka har man hela livet.

Om du vill handla på nätet hittar du många bra erbjudanden på klockor på Klockia och Gulfynd.

Upplevelsepresent

Gillar din kollega att uppleva nya saker?

En upplevelsepresent är ett personligt sätt att visa sin uppskattning på.

En massage eller ansiktsbehandling kanske kan vara uppskattat, en stund där hon/han får bli ompysslad, lite avslappning i vardagen.

Eller, får hon/han kanske inte tid att leva ut sin äventyrliga sida? Bjud då på en stunds actionfylld egentid.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater.

Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något hon/han är intresserad av, till exempel fotografi, surfing eller matlagning.

Upplevelse.com och Box Experience erbjuder också många roliga ogch spännande äventyr som kan passa till present till dotter.

Blommor

Blommor är alltid en uppskattad present.

En bukett blommor symboliserar omtanke och passar därför utmärkt som present. Om du ger en present utan att det är någon högtid, är blommor ännu bättre.

Beställ blommor här: Euroflorist.se.

Ätbara presenter:

Presentlåda för Chokladälskaren

Ätbara presenter uppskattar de flesta. Detta kan t.ex. vara en bra julklapp till kollega. Exempel på en sådan present kan vara:

Choklad

Öl/vin

Godis

Presentkort på hemlagad middag med dig

Kaffe och kaffebryggare

Bok

Om din kollega gillar att läsa böcker så rekommenderar vi att ge en inspirerande bok.

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen han/hon har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Coola prylar

Bobby Hero Anti-stöld Ryggsäck

Många är väldigt förtjusta i prylar och det finns många nätbutiker som är specialiserade på sådana varor, kolla SmartaSaker.se och coolstuff.se.

Hör också gärna om det är något speciellt han/hon vill ha.

Se även: