12 års present – Tips till en perfekt 12 års present

Letar du efter tips på gåvor till en 12-åring?

Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat bra presenttips i alla prisklasser som kan passa både pojkar och flickor. Förhoppningsvis kommer dessa tips att göra det lättare att komma på vad du ska köpa i födelsedagspresent eller julklapp till en 12-åring.

När barnen kommer upp i denna ålder brukar de ha ganska fasta personligheter. Du vet vad de gillar och därför kan man tycka att det borde bli lättare att köpa presenter. Det blir det dock sällan.

Varför? För att det fortfarande är svårt att veta vad personer med ett speciellt intresse skulle gilla. Lättast är om du har samma intresse men så är det sällan. Därför har vi nu satt ihop denna guide som vi hoppas ska hjälpa dig att hitta en perfekt 12 års present att ge bort till ett barn.

Tips till en perfekt 12 års present

Categories

Upplevelsepresent

Spela bowling – Presentkort

När barnet kommer upp i denna ålder har de lärt sig att uppskatta minnen mycket mer än vad de gjorde förut. Därför börjar upplevelsepresenter nu bli mer och mer aktuella.

Ett biobesök är oftast allt som behövs för att göra ett barn glad, ingår det popcorn och läsk så blir det ännu bättre så klart. Men självklart finns det även mängder med andra upplevelser att testa på. 

Kanske vill barnet i fråga klättra klättervägg? Hoppa fallskärm? Möjligheterna är oändliga med en upplevelsepresent. Detta är en 12 års present som kommer att ge barnet minnen för livet och den kommer definitivt att uppskattas. Det kan vi nästan garantera.

Upplevelse.com erbjuder många roliga och spännande äventyr för hela familjen. Några upplevelsepresent som vi kan rekommendera är Äventyrsbana, Bio & Meny för Två och Kör Gokart.

Presentkort:

Kommer du verkligen inte på något bättre så kan faktiskt presentkort vara en ganska bra idé att ge bort. Nu har barnen börjat bli så gamla att dem faktiskt klarar att gå och handla själva och därför kan ett presentkort faktiskt fungera ganska bra.

Låt barnet själv få välja vilka kläder eller böcker som det vill ha. Detta kanske inte är världens mest originella present men ibland är det faktiskt inget fel med att hålla sig inom ramarna.

Speciellt om man vet att presenten kommer att uppskattas vilket denna kommer att göra.

Vilket barn vill inte själv få välja sin 12 års present?

Merch:

Star Wars MorgoStar Wars Baby Yoda Lampa, kolla Coolstuff.se.

Detta är en sammanfattning av alla produkter som ska föreställa något från en tv serie eller ett spel. Om du till exempel vet att barnet älskar Star Wars ska du kanske fundera på att köpa en tröja med något från Star Wars på den.

Detta är säkerligen en 12 års present som kommer att uppskattas och den kan lätt anpassas efter vila intressen som barnet i fråga faktiskt har. Du kan köpa mängder med olika saker inom denna kategori, det finns bland annat muggar tröjor och nyckelringar.

Om du vill handla merch nätet kan du hitta mycket bra hos Coolstuff.se.

Space Rail:

Space Rail, kolla CDON.

När barnen är mindre kan en kulbana stimulera deras hjärnor alldeles utmärkt men när dem blir äldre så räcker den helt enkelt inte till. Det är då ni ska köpa space rail åt ungen.

Den kan väldigt enkelt definieras. Ta en kulbana och gör den ungefär tusen gånger häftigare. Den är snabbare, större och mycket tuffare.

Dessutom brukar det ingå en motor så att den även kan hissa upp kulorna till starten igen. Mycket bättre än så blir det helt enkelt inte.

Om du vil Om du vill handla Space Rail kan du hitta mycket bra hos CDON.

Att köpa 12 års presenter är aldrig enkelt och därför hoppas vi att vi åtminstone har lyckats inspirera dig lite till ditt nästa presentköp. Vi finns här för att hjälpa dig, det är därför vi gör dessa listor.

Se även: