4 års present – Tips till en perfekt 4 års present

Letar du efter tips på gåvor till en 4-åring?

Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat bra presenttips i alla prisklasser som kan passa både pojkar och flickor. Förhoppningsvis kommer dessa tips att göra det lättare att komma på vad du ska köpa i födelsedagspresent eller julklapp till en 4-åring.

Om du har en liten unge vet du att det ibland kan vara riktigt svårt att hitta en bra 4 års present att ge bort.

För att göra denna process ganska mycket enklare har vi redan satt ihop en lista med olika förslag på presenter som ni kan använda för att hitta den perfekta presenten att ge bort.

Låt oss sätta igång!

Tips till en perfekt 4 års present

Categories

Gunghäst:

Gunghäst, kolla jollyroom.se.

En gunghäst är en present som har varit populär i flera generationer och den kommer säkerligen fortsätta vara populär ett bra tag till. Det är helt enkelt en 4 års present som alltid går hem, oavsett vad barnet brukar gilla.

Dessutom finns denna produkt i flera olika modeller för att presenten också ska kunna bli lite annorlunda. Du kan till exempel ge bort en gunghäst i formen av en ko eller kanske en enhörning? Garanterat en populär present och därför en mycket bra idé.

Är du lite händig kan du kanske till och med klara av att bygga den själv vilket också gör den billig. Oroa dig dock inte om du inte är händig, dessa produkter brukar inte kosta mer en några hundralappar.

Om du vill handla gunghäst på nätet kan du hitta mycket bra hos jollyroom.se och Stor&Liten.

Lektält

Lektält, kolla Stor&Liten.

Vi kan nästan garantera er att alla barn gillar att campa, det barn som inte gör det finns helt enkelt inte. Det är något spännande med att sova med bara en tunn duk mellan dig och himmelen.

Dessutom brukar barn verkligen gilla att vara ute i naturen och det är möjligt med ett tält. Tyvärr är det sällan som en riktig camping kan bli av och därför är ett lektält en mycket bra 4 års present.

Då kan barnet enkelt leka att det är ute och campar på riktigt trots att det inte är det. Dessutom är det ett jättebra ställe att ha alla sina leksaker i så att rummet hålls relativt städat.

Om du vill handla lektält på nätet kan du hitta mycket bra hos jollyroom.se och Stor&Liten.

Upplevelsepresent:

Familjedag på Sydpoolen, kolla Greatdays.se.

När barnet kommer upp i denna ålder har de lärt sig att uppskatta minnen mycket mer än vad de gjorde förut. Därför börjar upplevelsepresenter nu bli mer och mer aktuella.

Ett biobesök är oftast allt som behövs för att göra ett barn glad, ingår det popcorn och läsk så blir det ännu bättre så klart. Men självklart finns det även mängder med andra upplevelser att testa på.

Kanske vill barnet i fråga klättra klättervägg? Hoppa fallskärm? Möjligheterna är oändliga med en upplevelsepresent. Detta är en 4 års present som kommer att ge barnet minnen för livet och den kommer definitivt att uppskattas. Det kan vi nästan garantera.

Upplevelse.com erbjuder många roliga och spännande äventyr för hela familjen. Några upplevelsepresent som vi kan rekommendera är Äventyrsbana, Familjedag på Sydpoolen och Klättring för två.

Dockvagn:

Dockvagn, kolla jollyroom.se.

Att leka mamma pappa barn det är väl något som aldrig lär dö ut, så länge det har funnits barn har denna lek funnits. Att ge bort en barnvagn är då en perfekt idé om detta är något barnet gillar.

Att köra runt sina dockor i vagnen är något som alltid är kul och barnet får känna sig stor vilket är väldigt viktigt. Helt enkelt en perfekt present till dem flesta barn.

Att leka med dockor och en dockvagn är något som aldrig kommer att dö ut och därför kan du tryggt ge bort denna present. Den kommer att bli uppskattad.

Om du vill handla dockvagn på nätet kan du hitta mycket bra hos jollyroom.se och Stor&Liten.

Docka

Docka, kolla jollyroom.se.

Att leka med dockor är något av det roligaste som många barn vet och faktiskt inte bara tjejer. Man har hittat dockor från det gamla Egypten så redan då vet vi att detta var en populär leksak.

Barnet får känna sig stort med denna docka, att natta och mata den är mycket viktigt enligt många barn. Oavsett vem du ger denna present till så kommer barnet att älska den, detta kan vi nästan garantera.

Om du vill handla dockor på nätet kan du hitta mycket bra hos jollyroom.se och Stor&Liten.

Gunga

Gunga, kolla Stor&Liten

Innan du klickar bort, du behöver inte ge bort en hel gungställning för fler tussen kronor. Det räcker med en enkel gunga i trä som går att fästa i något bra träd. Barnet kommer garanterat att vara lika glad ändå.

Det är något speciellt med att gunga, speciellt om man är liten. Det är den där pirrande känslan i magen som du brukar få från bergochdalbanor på tivoli.

Detta kommer definitivt bli en uppskattad 4 års present, särskild om barnet fyller på sommaren då gungan kan användas direkt.

Om du vill handla gunga på nätet kan du hitta mycket bra hos Stor&Liten och jollyroom.se.

Böcker:

Barnböcker, kolla hos Adlibris.

Om ungen gillar att läsa så kommer dem i denna ålder sluka bok efter bok, det finns ingen ända. Köp därför en bok i den genren som ungen gillar så kommer den säkerligen att uppskattas.

Håller barnet redan på att läsa en serie kan du alltid köpa fortsättning i den serien. Mycket bättre än så blir det inte.

Om du vill handla barnböcker på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Sandleksaker:

Sandleksaker, kolla jollyroom.se.

Stranden och sandlådan är riktigt roliga fast dem blir ännu roligare med lite trevliga sand leksaker att leka med.

Att skyffla sand med små spader och köra runt små lastbilar är helt enkelt något som barnen aldrig tröttnar på oavsett hur länge som dem håller på.

Detta kommer utan tvekan bli en fantastisk och uppskattad 4 års present vilket är själva meningen med att ge bort presenter.

Om du vill handla sandleksaker på nätet kan du hitta mycket bra hos Stor&Liten och jollyroom.se.

Med dessa present tips hoppas vi att du åtminstone har hittat någon inspiration till den perfekta presenten. Det kan verka svårt men om du bara tar och letar lite så kommer du att hitta den. Det är inte omöjligt.

Se även: