75 års present – Presenter en 75-åring skulle älska att få!

Är du på jakt efter en 75 års present?

Då har du kommit till helt rätt ställe.

Här hittar du riktigt bra presenttips till någon som fyller 75 år! Vi har samlat en mängd presenttips som t.ex. kan passa som födelsedagspresent eller julklapp. Tipsen kan passa både män och kvinnor.

Tips till en perfekt 75 års present

Categories

En bra bok

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen hon/han har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Eventuellt kan en prenumeration på en tidning eller bokklubb vara en bra present.

Present till husdjuret

Om han/hon har ett husdjur kan det kanske vara en idé att köpa något till husdjuret, eller något som har med husdjuret att göra?

Prenumeration på tidningen

En prenumeration på tidningen är en bra present som säkerligen ger en hel del läsning glädje under en lång tid framöver.

Upplevelsepresent

Upplevelsepresenter blir mer och mer populära och är ett bra alternativ till 75 års present.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en bio/teater.

Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något han är intresserad av, till exempel fotografi eller matlagning.

Ett roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

T.ex. är en weekendresa i storstaden, vistelse på spa hotell, eller en sista-minuten-resa en riktigt fin present.

Greatdays och Upplevelse.com erbjuder också många rolig, spaännande och romantiska äventyr som kan passa till 75 års present.

Se även: