Tips på 137 presenter som glädjer bonuspappa

Behöver du tips till present till bonuspappa?

Om du är ute efter inspiration för den perfekta födelsedagspresenten eller en annan gåva till bonuspappa har du kommit helt rätt.

Här hittar du tips på bra presenter att glädja din bonuspappa med.

En bra present till bonuspappa kan vara sköna tofflor, trevliga spel, ett ölglas eller kanske en upplevelsepresent. Men det slutar inte där!

Tips till present till bonuspappa

Categories

Att köpa presenter är svårt, det vet nog alla. Vi vet hur svårt det kan vara och därför har vi bestämt oss för att sammanställa en lista över dem bästa presenttips till bonuspappa.

Upplevelsepresenter till bonuspappa

Många tycker att vi människor fokuserar för mycket på saker och det kan lätt verka så. Nuförtiden har dem flesta redan allt dem vill ha och grejor spelar inte så stor roll. En upplevelse däremot, det är något som vi aldrig kommer att glömma. Vem kommer glömma när dem hoppade fallskärm till exempel? En annan anledning till varför detta presenttips är så bra är för att upplevelsen antagligen inte hade blivit av om du inte köpt den.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Eller varför inte teater och middag tillsammans? Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något han är intresserad av, till exempel fotografi, surfing eller matlagning. På en kurs kommer han träffa många andra som delar hans intresse.

Om du har flyttat hemifrån kan en gemensam julklapp till din bonuspappa och mamma vara att de får komma hem till dig och avnjuta en trerätters middag som du har lagat ihop.

Ett annat roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

Greatdays och Upplevelse.com erbjuder också många roliga, spännande och romantiska äventyr som kan passa till present till farbror., spännande och romantiska äventyr som kan passa till present till bonuspappa.

Träningsutrustning

Om han älskar att träna kan träningsutrustning vara en bra present till bonuspappa. Vad sägs om att ge bort ett par sköna löparshorts, träningströja, coola löparskor eller en pulsklocka?

Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra träningsutrustning hos Sporttema.se.

Fotopresent

Fotobok

Exempel på fotopresenter kan vara en inramad bild, eller ett fotoalbum med fina bilder från året som gått.
En årskalender med bilder från er tid tillsammans kan också vara kul att få.

Om du vill handla en fotopresenter på nätet kan du hitta mycket bra hos SmartPhoto.se.

Prenumeration på nätbaserade underhållningstjänster i present till bonuspappa

Exempel på sådana presenter kan vara en prenumeration på Netflix/Spotify/Wimp/Viaplay eller liknande.

Kläder och tillbehör

Vill du ge bonuspappa något som han verkligen behöver så är det förmodligen en tröja, kalsonger och strumpor.  Om det är svårt att veta rätt stil eller storlek kan ett presentkort till en klädsel- eller skobutik vara fint.

En skön tröja eller skjorta är ett säkert köp.
Annars är tillbehör såsom halsdukar, mössor, vantar och bälten kul att få.

Eller vad sägs om att ge bort en snygg slips? Alla välklädda herrar förväntas ha åtminstone tio snygga slipsar i sin garderob.

Ett annat alternativ är att ge bort ett par fina underkläder.

Om han älskar att vara ute eller håller på med vintersport kommer alltid underkläder till hands.

Om du vill handla kläder och tilbehør på nätet kan du hitta mycket bra hos Stayhard och Åhlens.

Klocka

En lyxig klocka är en fin present till bonuspappa. Kanske han skulle tycka om att få en riktigt fin klocka i födelsedagspresent?

Rolig present till bonuspappa

Att ge bort en humoristisk present kan också vara en bra idé. Det finns en mängd olika roliga grejer att välja bland, kolla SmartaSaker.se och coolstuff.se.

En bra bok

Köp en riktigt spännande eller bra bok till bonuspappa. Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen han har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Eventuellt kan en prenumeration på en tidning eller bokklubb vara en bra present till bonuspappa. Teknikens värld och Illustrerad vetenskap brukar vara populära.

Teknisk present till bonuspappa

Du kan t.ex. ge bort en mobiltelefon, surfplatta, pekdatorer eller bärbar dator. Andra populära presenter kan vara spelkonsol eller spel till spelkonsol. Det är coola teknikprylar som din bonuspappa kommer att älska.

Ätbara/drickbara presenter

Ätbara/drickbara presenter, som till exempel en god öl, choklad, kaffe eller presentkort på en hemlagad middag hos dig är bra present till bonuspappa.

Present med fokus på välbefinnande

En god parfym är en bra present att ge bonuspappa.

Ett par varma tofflor eller en varm filt är också alltid trevligt att ha under kalla vinterdagar.
Många uppskattar nog även presentkort på massage eller hud/fotvård.

Om du vill handla en present med på välbefinnande på nätet kan du hitta mycket bra hos Lyko och Bloomify.

Se även: