Present till bonusmamma: Här hittar du våra 99 bästa tips

Behöver du köpa en julklapp eller födelsedagspresent till din bonusmamma, eller vill du skämma bort din bonusmamma med en överraskning?

Att hitta den perfekta presenten kan vara knepigt. För att göra det lite enklare för dig har vi valt ut flera goda presenttips till bonusmamma som garanterat kommer att uppskattas. På den här sidan kommer du garanterat hitta just det du söker.

Alla bonusmammor är lika olika, därför finns här en uppsjö av tips på presenter som kommer göra just bonusmamman du vill hylla extra glad.

En bra present till bonusmamma kan vara en bra bok, smycken, blommor, en väldoftande parfym eller kanske en upplevelsepresent. Men det slutar inte där!

Tips till present till bonusmamma

Categories

Upplevelsepresent

En upplevelsepresent är ett personligt sätt att visa sin uppskattning på.

En massage eller ansiktsbehandling kanske kan vara uppskattat, en stund där hon får bli ompysslad, lite avslappning i vardagen. Avslappning är något som de flesta vill unna sina bonusmödrar, oavsett om det rör sig om ansiktsbehandling eller massage.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater.

Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något hon är intresserad av, till exempel fotografi, surfing eller matlagning.

Greatdays och Box Experience erbjuder också många roliga, spännande och romantiska äventyr som kan passa till present till bonusmamma.

Att resa på åktur tillsammans kan vara ett härligt lyft för relationen!

T.ex. är en weekendresa i storstaden, vistelse på spa hotell, eller en sista-minuten-resa en riktigt fin presenttips till din bonusmamma.

Smycken

Vackra smycken går hem hos alla. Ett tips är att satsa på smycken i enklare modell som passar såväl till vardags som till fest.

Om du vill handla smycken på nätet kan du hitta mycket bra hos Albrekts Guld, Guldfynd, Hallbergs Guld och Klockia.

Köksprodukter / köksredskap

Köksprodukter och köksredskap är något som kan kännas tråkigt att köpa till sig själv, men desto roligare att få i present. 

Det finns många roliga slags köksmaskiner som man kan ge bort. Till exempel kan du ge bort en smoothie mixer, glassmaskin, kaffebryggare, ismaskin eller popcornmaskin.

Blommor

Blommor uppskattas av de allra flesta. En bukett blommor symboliserar omtanke och passar därför utmärkt som present.

Bok

Om din bonusmamma gillar att läsa böcker så rekommenderar vi att ge en inspirerande bok till henne.

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen hon har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket hos Adlibris.