Present till morbror – 99 presenter din morbror garanterat kommer älska!

Är du på jakt efter en rolig present eller julklapp till din morbror?

Att köpa present till morbror är kanske inte alltid så lätt.

Vi vet hur svårt det kan vara och därför har vi bestämt oss för att sammanställa en lista över dem bästa presenttips till morbror.

Våra tips på presenter till morbror väldigt varierande och chansen är därför stor att du kommer hitta åtminstone ett par presenter som passar din morbror väl.

En bra present till morbror kan vara en bra bok, coola prylar, en köksmaskin eller kanske en upplevelsepresent. Men det slutar inte där!

Tips till present till morbror

Categories

En bra bok

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen han har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Coola prylar

Många är väldigt förtjusta i prylar och det finns många nätbutiker som är specialiserade på sådana varor, kolla SmartaSaker.se och coolstuff.se.

Ätbar present till morbror

Ätbara presenter uppskattar de flesta. Kanske är det något han gillar särskilt mycket och som han inte unnar sig så ofta? Detta kan t.ex. vara en bra present till morbror. Exempel på en sådan present kan vara:

  • Choklad
  • Öl/vin
  • Godis
  • Presentkort på hemlagad middag med dig
  • Kaffe och kaffebryggare

Prenumeration på nätbaserade underhållningstjänster

Exempel på sådana presenter kan vara en prenumeration på Netflix/Spotify/Wimp/Viaplay eller liknande.

Supporter-utrustning

Om din morbror hejar på ett visst fotbollslag eller liknande kommer han garanterat att uppskatta att få supporter-utrustning i present. Varför inte en tröja med namnet på laget, eller en halsduk i lagets färger?