Julklapp till pappa – Julklappar din pappa garanterat kommer älska

Behöver du tips till julklapp till pappa?

Då har du kommit till helt rätt ställe. Här har vi samlat en mängd julklappstips som kan passa.

Tips till julklapp till pappa

Categories

Att köpa julkappar är svårt, det vet nog alla. Vi vet hur svårt det kan vara och därför har vi bestämt oss för att sammanställa en lista över dem bästa julklappsttips till pappa.

Upplevelsepresenter till pappa

Många tycker att vi människor fokuserar för mycket på saker och det kan lätt verka så. Nuförtiden har dem flesta redan allt dem vill ha och grejor spelar inte så stor roll. En upplevelse däremot, det är något som vi aldrig kommer att glömma. Vem kommer glömma när dem hoppade fallskärm till exempel? En annan anledning till varför detta presemttips är så bra är för att upplevelsen antagligen inte hade blivit av om du inte köpt den.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater. Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något han är intresserad av, till exempel fotografi, surfing eller matlagning.

Ett roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

Greatdays och Upplevelse.com erbjuder också många roliga, spännande och romantiska äventyr som kan passa till present till pappa.

Träningsutrustning

Om han älskar att träna kan träningsutrustning vara en bra julklapp till pappa. Vad sägs om att ge bort ett par sköna löparshorts, träningströja, coola löparskor eller en pulsklocka?

Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra träningsutrustning hos Sporttema.se.

Prenumeration på nätbaserade underhållningstjänster i julklapp till pappa

Exempel på sådana julklapp kan vara en prenumeration på Netflix/Spotify/Wimp/Viaplay eller liknande.

Kläder och tillbehör

Kläder eller skor kan vara en härlig julklapp till pappa. Om det är svårt att veta rätt stil eller storlek kan ett presentkort till en klädsel- eller skobutik vara fint.

En skön tröja eller skjorta är ett säkert köp.
Annars är tillbehör såsom halsdukar, mössor, vantar och bälten kul att få. Eller vad sägs om att ge bort en snygg slips?

Ett annat alternativ är att ge bort ett par fina underkläder.

Om han älskar att vara ute eller håller på med vintersport kommer alltid underkläder till hands.

Om du vill handla kläder och tilbehør på nätet kan du hitta mycket bra hos Stayhard och Åhlens.

Rolig julklapp till pappa

Att ge bort en humoristisk julklapp kan också vara en bra idé. Det finns en mängd olika roliga grejer att välja bland, kolla SmartaSaker.se och coolstuff.se.

En bra bok

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen han har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Eventuellt kan en prenumeration på en tidning eller bokklubb vara en bra julklapp till pappa.

Kom ihåg kvittot!

Teknisk julklapp till pappa

Du kan t.ex. ge bort en mobiltelefon, surfplatta, pekdatorer eller bärbar dator. Andra populära julklappar kan vara spelkonsol eller spel till spelkonsol.

Ätbara/drickbara julklapp till pappa

Ätbara/drickbara julklapper, som till exempel en god öl, choklad, kaffe eller presentkort på en hemlagad middag hos dig är bra julklapp till pappa.

Supporter-utrustning

Om din make hejar på ett visst fotbollslag eller liknande kommer han garanterat att uppskatta att få supporter-utrustning i julklapp. Varför inte en tröja med namnet på laget, eller en halsduk i lagets färger?

Att köpa julklappar är aldrig enkelt, men det är långt ifrån omöjligt att hitta en riktigt bra present att ge bort. Ibland behöver man dock lite hjälp på vägen och det är därför vi gör guider som denna för att hjälpa er. VI hoppas att ni med denna guide åtminstone har fått lite inspiration till en bra present.  Så iväg med er. Hitta den där perfekta julklapp till pappa nu. Hur svårt kan det vara?

Se även: