9 års present – Tips till en perfekt 9 års present

Letar du efter tips på gåvor till en 9-åring?

Då har du kommit till rätt ställe! Här har vi samlat bra presenttips i alla prisklasser som kan passa både pojkar och flickor. Förhoppningsvis kommer dessa tips att göra det lättare att komma på vad du ska köpa i födelsedagspresent eller julklapp till en 9-åring.

Att köpa presenter till barn är aldrig äldre men när dem kommer till denna ålder börjar det bli lite lättare igen.

De har nu utvecklat en ordentlig personlighet så det är ganska lätt att veta om något kommer att uppskattas eller inte innan du köper det.

Detta betyder dock inte att det är lätt att hitta den perfekta 9 års presenten. Därför finns vi här, för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten att ge bort. Låt oss börja!

Tips till en perfekt 9 års present

Categories

Upplevelsepresent

Bio & Meny för Två – Presentkort

När barnet kommer upp i denna ålder har de lärt sig att uppskatta minnen mycket mer än vad de gjorde förut. Därför börjar upplevelsepresenter nu bli mer och mer aktuella.

Ett biobesök är oftast allt som behövs för att göra ett barn glad, ingår det popcorn och läsk så blir det ännu bättre så klart. Men självklart finns det även mängder med andra upplevelser att testa på. 

Kanske vill barnet i fråga klättra klättervägg? Hoppa fallskärm? Möjligheterna är oändliga med en upplevelsepresent. Detta är en 9 års present som kommer att ge barnet minnen för livet och den kommer definitivt att uppskattas. Det kan vi nästan garantera.

Upplevelse.com erbjuder många roliga och spännande äventyr för hela familjen. Några upplevelsepresent som vi kan rekommendera är Äventyrsbana, Spela bowling och Kör Gokart.

Slackline

Slackline, kolla Coolstuff.se.

Att lära sig gå på lina det är något som många barn drömmer om att kunna göra men få får möjligheten att faktiskt göra det. Nu kan du ge dem denna möjlighet och se deras leenden när dem äntligen lyckas.

Om barnet du letar efter en 9 års present till är aktivt så kommer detta säkerligen att uppskattas väldigt mycket. Ge därför bort denna 9 års present till alla aktiva barn, dem lär älska den.

Kickbike:

Kickbike, kolla storochliten.se.

Här är ytterligare en idé till barnet som gillar att vara ute och röra på sig. En kickbike är något som barnet också kan ta med sig till olika skate parker med sina vänner eller kanske träffa nya vänner. En kickbike är definitivt något som alltid brukar bli väldigt uppskattas och därför är det en utmärkt 9 års present att ge bort.

Om du vill handla kickbike på nätet kan du hitta mycket bra hos Stor&Liten och Jollyroom.se.

Teknik lego:

Technic Lego, kolla Jollyroom.se.

När det vanliga legot börjar bli tråkigt då tar man det hela till nästa steg med teknik lego! Detta fungerar precis som vanligt lego förutom att du kan bygga ganska häftiga maskiner med det. Ofta medföljer ofta också en motor så att du faktiskt kan bygga automatiska saker. Om barnet är något av en uppfinnare och tänkare så kommer den här 9 års presenten att bli väldigt uppskattad. Både killar och tjejer älskar det och det kommer bli dagens bästa 9 års present.

Om du vill handla Technic Lego på nätet kan du hitta mycket bra hos jollyroom.se och Stor&Liten.

Diablo:

Diablo, kolla Ginza.se.

Detta är en leksak som är ganska populär inom cirkusen. Detta betyder dock inte att den är svår att lära sig, dem flesta fattar grunderna inom några minuter.

Vad som gör denna leksak så bra är att du aldrig är helt färdig med den. Det finns alltid något nytt att lära sig och visa för sina vänner.

Den är lätt att lära sig men väldigt svår att bemästra, det kan vi själva garantera. Det fantastiska med barn är dock att dem aldrig ger upp. Om dem har fastnat för något så kommer dem att bli bra på det. Riktigt bra.

Bli inte förvånad om barnet gör riktigt svåra saker om bara några månader.

Att köpa 9 års presenter till barn är aldrig enkelt men det är långt ifrån omöjligt att hitta en riktigt bra present att ge bort. Ibland behöver man dock lite hjälp på vägen och det är därför vi gör guider som denna för att hjälpa er.

Vi hoppas att ni med denna guide åtminstone har fått lite inspiration till en bra 9 års present.  Så iväg med er. Hitta den där perfekta presenten till barnet nu. Hur svårt kan det vara?

Se även: