Present till gammelmormor: Här hittar du våra 99 bästa tips

Behöver du köpa en julklapp eller födelsedagspresent till din gammelmormor, eller vill du skämma bort din gammelmormor med en överraskning?

Att hitta den perfekta presenten kan vara knepigt. När det kommer till att ge en present till sin gammelmormor vill man så klart ge det bästa man kan komma på och som man vet kommer passa som handen i handsken. Men ibland står det still med inspirationen.

För att göra det lite enklare för dig har vi valt ut flera goda presenttips till gammelmormor som garanterat kommer att uppskattas.

Från de kräsna till de som alltid säger att de inte behöver något – på den här sidan kommer du garanterat hitta just det du söker.

En bra present till gammelmormor kan vara en fotopresent, smycken, blommor, choklad, en väldoftande parfym eller kanske en upplevelsepresent. Men det slutar inte där!

Tips till present till gammelmormor

Categories

Upplevelsepresent

En upplevelsepresent är ett personligt sätt att visa sin uppskattning på.

En massage eller ansiktsbehandling kanske kan vara uppskattat, en stund där hon får bli ompysslad, lite avslappning i vardagen.

Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater.

Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något hon är intresserad av, till exempel fotografi eller matlagning.

Greatdays och Box Experience erbjuder också många roliga och spännande äventyr som kan passa till present till gammelmormor.

Resepresent

T.ex. är en weekendresa i storstaden, vistelse på spa hotell, eller en sista-minuten-resa en riktigt fin present till gammelmormor.

Smycken

Vackra smycken går hem hos alla. Ett tips är att satsa på smycken i enklare modell som passar såväl till vardags som till fest.

Om du vill handla smycken på nätet kan du hitta mycket bra hos Albrekts Guld, Guldfynd, Hallbergs Guld och Klockia.

Blommor

Blommor uppskattas av de allra flesta. En bukett blommor symboliserar omtanke och passar därför utmärkt som present.

Bok

Om din gammelmormor gillar att läsa böcker så rekommenderar vi att ge en inspirerande bok till henne.

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Tänk på vilka hobbies och intressen hon har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Prenumeration på tidningen

En prenumeration på tidningen är en bra present som säkerligen ger en hel del läsning glädje under en lång tid framöver.

Fotopresent

Fotobok

Exempel på fotopresenter kan vara en inramad bild, eller ett fotoalbum med fina bilder från året som gått.
En årskalender med bilder från er tid tillsammans kan också vara kul att få.

Om du vill handla en fotopresenter på nätet kan du hitta mycket bra hos SmartPhoto.se

Ätbara presenter:

Ätbara presenter uppskattar de flesta. Kanske är det något din gammelmormor gillar särskilt mycket och som han inte unnar sig så ofta? Detta kan t.ex. vara en bra julklapp till gammelmormor. Exempel på en sådan present till gammelmormor kan vara:

Choklad

Öl/vin

Godis

Presentkort på hemlagad middag med dig

Kaffe och kaffebryggare

Har du fler tips? Berätta gärna genom att använda kommentarsfältet nedan.

Se även: