Present till son – Tips på 186 presenter som glädjer din son

Ska du köpa present till din son och behöver lite hjälp på traven? 

Att köpa rätt present kan vara lite svårt eftersom det finns mycket att välja bland. Vem är din son? Vad har han för intressen och vad gör honom glad?

Här har vi samlat ett stort antal presenttips till söner av alla slag. För oss spelar det ingen roll om du är ute efter en studentpresent eller en födelsedagspresent till son. Vårt stora utbud av förslag på presenter till son är anpassat för att passa många olika personligheter och tillfällen.

En bra present till son kan vara en bra bok, en klocka, träningskläder, en väldoftande parfym, choklad eller kanske en upplevelsepresent. Men det slutar inte där!

Tips till present till son

Categories

Upplevelsepresent

Tänk inte endast på presenter som något fysiskt. En väldigt bra present är också en upplevelse, gärna något som ni kan göra tillsammans. 

En upplevelse är något som vi aldrig kommer att glömma. Vem kommer glömma när dem hoppade fallskärm till exempel? En annan anledning till varför detta presenttips är så bra är för att upplevelsen antagligen inte hade blivit av om du inte köpt den.

Upplevelser perfekta att ge bort på födelsedagen, julafton eller andra presenttillfällen.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater. Annars kan det vara kul med presentkort till en kurs i något han är intresserad av, till exempel fotografi, surfing eller matlagning.

Ett roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

Resepresent

En bra present till son kan vara att ta med honom på en liten resa. Det behöver inte vara till ett annat land utan kanske till en närliggande skidbacke eller ett badhus.

T.ex. är en weekendresa i storstaden en riktigt fin present till son.

Köksprodukter / köksredskap

Gillar han matlagning?

Köksprodukter och köksredskap är något som kan kännas tråkigt att köpa till sig själv, men desto roligare att få i present. 

Det finns många roliga slags köksmaskiner som man kan ge bort. Till exempel kan du ge bort en smoothie mixer, glassmaskin, kaffebryggare, ismaskin eller popcornmaskin.

Träningskläder i present till son


Sonen som gillar att träna säger inte nej till en ny hoodie för just träning. Tvärsom så är det här en present som kommer ge honom motivation till att träna mera.

Eller vad sägs om att ge bort ett par sköna löparshorts, träningströja, coola löparskor eller en pulsklocka?

Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra träningsutrustning hos Sporttema.se.

Supporter-utrustning

Om din son hejar på ett visst fotbollslag eller liknande kommer han garanterat att uppskatta att få supporter-utrustning i present. Varför inte en tröja med namnet på laget, eller en halsduk i lagets färger?

Teknisk present

Du kan t.ex. ge bort en mobiltelefon, surfplatta, pekdatorer eller bärbar dator. Andra populära presenter kan vara spelkonsol eller spel till spelkonsol.

Ätbara/drickbara presenter

Ätbara/drickbara presenter, som till exempel en god öl, choklad, kaffe eller presentkort på en hemlagad middag hos dig är bra present till son.

Se även: