Studentpresent till kille och tjej – Tips på vad du ska ge i present till student

Letar du efter den bästa studentpresent så har du kommit rätt! 

Det behöver inte vara svårt att hitta en fin och rolig present till studenten. Hos oss får du massor med tips på studentpresenter som garanterat uppskattas.

Tips till en perfekt studentpresent till kille och tjejvinna

Categories

En bra bok

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Klassiska böcker ser bra ut i den framtida bokhyllan. Tänk på vilka hobbies och intressen hon har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Eventuellt kan en prenumeration på en tidning eller bokklubb vara en bra studentpresent.

Smycken

Studenten uppskattade mest att få smycken, såsom halsband, ringar och örhängen. Här finns en uppsjö att välja mellan.

Om du vill handla smycken på nätet kan du hitta mycket bra hos Albrekts Guld, Guldfynd, Hallbergs Guld och Klockia.

Upplevelsepresenter

Upplevelsepresenter blir mer och mer populära och är ett bra alternativ till den som har allt. Många tycker att vi människor fokuserar för mycket på saker och det kan lätt verka så. Nuförtiden har dem flesta redan allt dem vill ha och grejor spelar inte så stor roll. En upplevelse däremot, det är något som vi aldrig kommer att glömma. Vem kommer glömma när dem hoppade fallskärm till exempel? En annan anledning till varför detta julklappstips är så bra är för att upplevelsen antagligen inte hade blivit av om du inte köpt den.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater.

Ett roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

Greatdays och Box Experience erbjuder också många roliga och spännande äventyr som kan passa till studentpresent.

Märkesklocka

En tuff klocka är klassisk studentpresent. Klockor finns i alla prisklasser, och en snygg klocka har man hela livet. Om du vill handla på nätet hittar du många bra erbjudanden på klockor på klockor på Klockia och Gulfynd.

Årgångsvin/champagne

Årgångsviner/champagne finns  i alla möjliga prisklasser. Champagne i sig är inte heller fel en dag som denna, eller hur?

Presentkort / kontanter:

Kommer du verkligen inte på något bättre så kan faktiskt presentkort vara en ganska bra idé att ge bort. Låt studenten själv få välja. Detta kanske inte är världens mest originella studentpresent men ibland är det faktiskt inget fel med att hålla sig inom ramarna. Speciellt om man vet att presenten kommer att uppskattas vilket denna kommer att göra.

Se även: