Present till par – Tips på vad du ska ge i present till paret

Letar du efter present till par?

Då har du kommit rätt! Det behöver inte vara svårt att hitta en fin och rolig present till paret. Hos oss får du massor med tips på present till par som garanterat uppskattas.

Tips till present till par

Categories

En bra bok

Här finns det många möjligheter. Du kan ge bort allt från skönlitterära klassiker till facklitteratur. Klassiska böcker ser bra ut i bokhyllan. Tänk på vilka hobbies och intressen de har – kanske kan du hitta en lämplig hobbybok? Om du vill handla på nätet kan du hitta mycket bra hos Adlibris.

Eventuellt kan en prenumeration på en tidning eller bokklubb vara en bra present till par.

Upplevelsepresenter

Upplevelsepresenter blir mer och mer populära och är ett bra alternativ till de som har allt. Många tycker att vi människor fokuserar för mycket på saker och det kan lätt verka så. Nuförtiden har dem flesta redan allt dem vill ha och grejor spelar inte så stor roll. En upplevelse däremot, det är något som vi aldrig kommer att glömma. Vem kommer glömma när dem hoppade fallskärm till exempel? En annan anledning till varför detta julklappstips är så bra är för att upplevelsen antagligen inte hade blivit av om du inte köpt den.

Vad sägs om att ge bort biljetter till en konsert med favoritbandet? Alternativt kan du ge bort biljetter till en stand-up show/bio/teater.

Ett roligt alternativ är att ge bort en drömupplevelse med provkörning Ferrari eller Lamborghini. Läs mer om detta här.

Greatdays och Box Experience erbjuderr också många roliga och spännande äventyr som kan passa till present till par.

Ätbara/drickbara presenter

Ätbara/drickbara presenter, som till exempel en god öl, choklad, kaffe eller presentkort på en hemlagad middag hos dig är bra present till paret. Årgångsviner/champagne finns i alla möjliga prisklasser.

Julklappar med fokus på välbefinnande till paret

Exempel på sådana julklappar kan vara en väldoftande parfym eller deodorant. Ett par varma tofflor eller en varm filt är också alltid trevligt att ha under kalla vinterdagar. Många uppskattar nog även presentkort på massage eller hud/fotvård, kolla Bokadirekt.se.

Om du vill handla en present med på välbefinnande på nätet kan du hitta mycket bra hos Lyko och Bloomify.

Coola prylar

Många är väldigt förtjusta i prylar och det finns många nätbutiker som är specialiserade på sådana varor, kolla SmartaSaker.se och coolstuff.se.

Hör också gärna med de om det är något speciellt hon vill ha.

Prenumeration på nätbaserade underhållningstjänster i julklapp till paret

Exempel på sådana julklapp kan vara en prenumeration på Netflix/Spotify/Wimp/Viaplay eller liknande.

Presentkort / kontanter:

Kommer du verkligen inte på något bättre så kan faktiskt presentkort vara en ganska bra idé att ge bort. Låt paret själv få välja. Detta kanske inte är världens mest originella studentpresent men ibland är det faktiskt inget fel med att hålla sig inom ramarna. Speciellt om man vet att presenten kommer att uppskattas vilket denna kommer att göra.

Att köpa present är aldrig enkelt, men det är långt ifrån omöjligt att hitta en riktigt bra present att ge bort. Ibland behöver man dock lite hjälp på vägen och det är därför vi gör guider som denna för att hjälpa er. Vi hoppas att ni med denna guide åtminstone har fått lite inspiration till en bra present. Så iväg med er. Hitta den där perfekta julklapp till paret nu. Hur svårt kan det vara?

Se även: